OAiZP.271.1.13.2017 - przetarg nieograniczony
Status postępowania: wszczęty
Przebieg postępowania (wskazane zdarzenie)
"Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Przedszkola w Baboszewie prowadzonego przez Gminę Baboszewo".
data opublikowania zdarzenia: 2017-10-30 14:40
Typ zdarzenia: ogłoszenie
Data wszczęcia postępowania: poniedziałek 2017-10-30
Data końca składania ofert: środa 2017-11-15 godz. 11:00
Oznaczenie: OAiZP.271.1.13.2017
Szczegółowa informacja:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Przedszkola w Baboszewie, z podziałem na następujące części:
Część I – mięso wieprzowe, wołowe i przetwory mięsne - zał. nr 8.1
Część II – mięso drobiowe zał. nr 8.2
Cześć III – warzywa – grupa I zał. nr 8.3
Część IV – warzywa gr. II, owoce (bez cz. V) zał. nr 8.4
Część V - jabłka, gruszki – zał. nr 8.5
Część VI – mleko i jego przetwory – zał. nr 8.6
Część VII- mrożonki i ryby – zał. nr 8.7
Część VIII – różne artykuły spożywcze - zał. nr 8.8
Część IX – pieczywo – zał. nr 8.9
Część X – jaja – zał. nr 8.10
Ofertę można składać w odniesieniu do jednej, kilku lub wszystkich części zamówienia.
Wykonawca składa ofertę na wszystkie artykuły żywnościowe zawarte w danej części.
Metryka
- autor lub odpowiedzialny za treść: Zbigniew Sulińskidata wytworzenia informacji: 2017-10-30
- zdarzenie opublikował: Piotr Adamkiewiczdata dodania: 2017-10-30 14:36
Załączniki:
- Ogłoszenie o Zamówieniu - Dostawy (PDF)620.02kB
Metryka
- autor lub odpowiedzialny za treść: Zbigniew Sulińskidata wytworzenia informacji: 2017-10-30
- załącznik opublikował: Piotr Adamkiewiczdata dodania: 2017-10-30 14:43
- zmodyfikował: Sebastian Jopekostatnia modyfikacja: 2022-03-29 09:15
- Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia (PDF)832.99kB
Metryka
- autor lub odpowiedzialny za treść: Zbigniew Sulińskidata wytworzenia informacji: 2017-10-30
- załącznik opublikował: Piotr Adamkiewiczdata dodania: 2017-10-30 14:43
- Załączniki Nr 1- 8 do SIWZ.rar (RAR)3.1MB
Metryka
- autor lub odpowiedzialny za treść: Zbigniew Sulińskidata wytworzenia informacji: 2017-10-30
- załącznik opublikował: Piotr Adamkiewiczdata dodania: 2017-10-30 14:43